Badrum & Renovering Stockholm

Om du behöver anlita pålitliga och kunniga reparatörer som vet hur man arbetar effektivt utan att göra avkall på kvalitet så är vi ditt förstahandsval i Stockholm. Hör av dig redan idag så kan vi berätta mer om hur vi kan hjälpa dig!

Renovering

Känner du att det är dags att ge nytt liv till ditt badrum? Vare sig du vill lägga ny kakel, byta badkar, flytta dränering / sätta upp en duschkabin eller helrenovera ditt badrum hjälper vi dig hela vägen. Badrumsrenoveringar är inget nytt för oss och vi utför dem titt som tätt. Självklart hjälper vi dig med detaljerna, inköpen, leveransen, utförandet och att få till en renovering du är nöjd med.

Keramik läggning

Betona detaljer av din hus eller lägenhet med ett fin badrum. Vi jobbar med de bästa material på marknad och självklart hjälper vi dig med design valet.

Badkar & Dusch Installering

Känns det obekvämt med plats i badrummet för att badkaren tar flest plats? Vi utför duschkabin installering för att hitta bästa lösning för ditt badrum.

Arbetsprocess

För oss är det super viktigt att kunderna ska kunna se arbeten som utförs, därför lägger vi ut före / efter bilder. Så att du vet hur vi jobbar och är nöjd genom hela arbetsprocessen.

 

Vi erbjuder våra tjänster till:

  • Företag
  • Föreningar
  • Privatkunder
  • Fastighetsbolag
  • Kommuner
  • Kyrkor och församlingar

Bygg & Renovering

Snickeri & Altaner

Måleri & Tapetsering

Tak & Fasad

Nöjd-kund-garanti

Vi sätter nöjda kunder som prioritering nummer ett. Med hjälp av god kunskap, lång erfarenhet och ett brinnande engagemang kan vi erbjuda professionella taktjänster och helhetslösningar till dig som kund. Vi utför allt arbete med hög kvalité och marknadsrättvisa priser.