Professionella Snickare & Målare i  Bromma

Vare sig det gäller ett mindre rum eller en husfasad med fyra våningar hjälper vi dig hela vägen från start till slut på arbetet. Vi har utfört mänger måleriobjekt i och runtom Bromma såsom andra delar av Stockholm. När vi åker ut för att inspektera arbetsplatsen och samtala med dig som kund om eventuella önskemål eller frågor antecknas detaljerna och skrivs senare med i offerten. Vi är skickliga på att hitta lösningar som passar just dig och vi blir inte skrämda av utmaningar. Vi använder oss av material och färger av hög kvalite från bland annat Alcro, Colorama, Beckers, Flügger Färg, ByggMax, K-Rauta, Byggahemma och Hornbach. När det gäller inköp av material är det upp till dig som kund att bestämma vem som sköter inköpet och leveransen av materialet som krävs för att utföra jobbet. Om önskemål finns kan vi utan några konstigheter köpa in material efter begäran och leverera det till arbetsplatsen. Vi får dessutom företagsrabatter.

Renoverat

Måleri och Snickeri är arbetsområden som är viktigt att få till rätt och snyggt första gången arbetet utförs för att slippa vara missnöjd och behöva hitta lösningar för att göra om jobbet. Misstag inom Måleri & Snickeri hör oftast ihop med slarv, inkompetens eller dålig kommunikation. Vi på Viklunds Bygg & Måleri tillåter inte sådana misstag. Tack vare kompetenta anställda som kan Snickeri & Måleri undviker vi detta. Våran projektledare, Vladyslav Boiko, har jobbat inom byggbranschen sen en tidig ålder och kan ämnena in och ut. Vladyslav kommer vara med när alla arbeten vi utför slutförs för att kontrollera kvalitén och utseendet det utförda jobbet. Vi lämnar en Nöjd-Kund garanti på allt arbete vi utför, och vi utför i stort sätt allt som kan behövas vid ett måleri eller snickerijobb.

Är du rädd för din inredning? Får du vara på plats när arbetet utförs? Hur många jobbar samtidigt? Hur ordnar vi tillträde på arbetsplatsen? Hör med oss! Att vara flexibla samt försiktiga med inredning är inget nytt för oss. Utförs det arbeten där spill eller damm förekommer täcker vi möbler, kök, soffor och allt däremellan. Vi tar givetvis hand om städningen och sophanteringen. Ett slutfört arbete ska inte se ut som en avslutad arbetsplats. Om du fortfarande har funderingar eller frågor kan du lätt kontakta oss genom ”Offertförfrågan” knappen. Fyll i formuläret så tydligt du kan och få svar från oss inom 48 timmar.

IMG_2358

Måleri-relaterade jobb vi utför:

 • Väggar: Rivningar, Uppsättningar, Skapa eller stänga öppningar.
 • Måleri vägg: Skrapa, Spackla, Slipa, Grunda, Måla.
 • Måleri tak: Skrapa, Spackla, Slipa,  Grunda, Måla.
 • Tapetsering: Rivning, Spackling, Slipning, Tapetsering.
 • Snickerier: Golvsocklar, Taklister, Snickerier, Eluttag & Strömbrytare.
 • Möbler & Fönster: Slipning, målning/lackning av hyllor, möbler, köksinredning, trappor, fönsterbrädor, karmar, lister, med mera.

 

Bygg-relaterade jobb vi utför:

 • Utomhusarbeten: Staket uppsättning, grinduppsättning, fasadmålningar, fasadreparationer, takbyten, takreparationer, stenläggning, markarbeten, med mera.
 • Möbler & Fönster: Slipning, målning/lackning av hyllor, möbler, köksinredning, trappor, fönsterbrädor, karmar, lister.
 • Golv och Snickerier: Golvsocklar, Taklister, Snickerier, Eluttag & Strömbrytare, golvarbeten.
 • Renoveringar:  Köksrenoveringar, badrumsrenoveringar, balkong & fönsterarbeten.
 • Väggar: Rivningar, Uppsättningar, Skapa eller stänga öppningar.