Viklunds Bygg & Måleri i Stockholm

Bygg & Renovering i Stockholm

Viklunds Bygg utför nyproduktioner, renoveringar, ombyggnationer och även projekt med mindre hyreshus. Vår specialitet är lång erfarenhet och bred expertis. Kom gärna till oss med dina idéer och ritning så skapar vi tillsammans riktig snickarglädje!

Golvläggning

Funderar du på att lägga nytt eller behandla ditt nuvarande golv? Viklunds Bygg och Måleri har bred expertis när det gäller att arbeta med alla typer av golv. Rivning av golv, att lägga nya golv samt att behandla golv är någonting vi gör regelbundet, och vi vet vad vi gör.  Självklart hjälper vi dig med valet, inköpet, golvläggningen och behandlingen av ditt golv.

Renoverat

Fönsterbyte

Behöver du byta, flytta eller installera nya fönster? Vi gör rubbet när det gäller fönster, fönsterramar, fönsterluckor, fönsterlister och fönsterbrädor. Fönstren behöver inte heller vara rätt eller fel storlek, vi gör plats åt dina fönster genom att öka eller minska fönsteröppningen. Självklart hjälper vi dig med valet, inköpet, och fönsterinstallationen.

Renovering

Är det dags att renovera? Vare sig du vill måla om en vägg, byta kök, ta ner / sätta upp en vägg eller helrenovera ditt boende hjälper vi dig hela vägen. Renovationer är inget nytt för oss och vi utför dem titt som tätt. Självklart hjälper vi dig med detaljerna, inköpen, leveransen, utförandet och att få till en renovering du är nöjd med.

Nybyggnation & Totalentreprenad

Har du nått stort planerat? Viklunds Bygg och Måleri hjälper dig med totalentreprenad eller som det ibland kallas nyckelfärdiga /inflyttningsklara hus. Vi tar på oss alla arbetsmoment från leveransen av material och utförandet av arbetet till säkerhetsställningen av en säker arbetsmiljö och ett slut vi båda kan vara nöjda över.

Vi erbjuder våra tjänster till:

  • Företag
  • Föreningar
  • Privatkunder
  • Fastighetsbolag
  • Kommuner
  • Kyrkor och församlingar

Bygg & Renovering

Snickeri & Altaner

Måleri & Tapetsering

Tak & Fasad

Nöjd-kund-garanti

Vi sätter nöjda kunder som prioritering nummer ett. Med hjälp av god kunskap, lång erfarenhet och ett brinnande engagemang kan vi erbjuda professionella taktjänster och helhetslösningar till dig som kund. Vi utför allt arbete med hög kvalité och marknadsrättvisa priser.